Напишете дума/думи за търсене

10 неща в жената, които отблъскват всеки мъж

Жените са интуитивни същества, носещи в себе си емоция и очарование, които подтикват към стремеж към привлекателност за противоположния пол.

Природно е заложено на дамите да се стараят да са интересни, но често в опита си да постигнат това, може да се постигне обратен ефект. Вижте някои от навиците и чертите, които обикновено отблъскват мъжете.

Прекомерна употреба на грим


Дълбоко в себе си всички знаем, че мъжете ценят естествената красота, но в свят, пълен с внушения от телевизия, социални мрежи и списания, често загубваме представа за това какво е "естествено". В желанието си да изглеждаме перфектно, се обръщаме към тежкия грим, но истината е, че мъжете не го харесват особено. Дебелите слоеве фон дьо тен и опушени сенки, особено на първа среща, не са препоръчителни.
Истинската привлекателност се крие в малките несъвършенства и естественото ни очарование. Вместо да крием лицето си зад грим, е по-добре да подчертаем силните си страни - очите и усмивката, с малко спирала, молив и червило.

Загърбване на социалния живот


Дори и най-стабилните връзки имат нужда от пространство. За да поддържате искрата жива, е важно и двамата да имате време за себе си. Мъжете ценят, когато жената до тях е интересна и независима, а не да прекарва цялото си време само с тях. Поддържайте социалния си живот и хобитата си - така ще запазите интереса и уважението на партньора си. Рискът от загуба на собственото пространство може да доведе до скука и отегчение във връзката.

Прекалено самочувствие


Самочувствието е привлекателно, но когато премине границата към арогантност, може да има негативен ефект. Мъжете харесват жени с увереност, но също така искат да се чувстват нужни. Балансът между самостоятелност и желание за подкрепа е ключов. Никой не е привлечен от прекомерен нарцисизъм и огромно его.

Липса на амбиция и цели


Природата ни е дарила с уникалната роля да бъдем майки, да носим нежност и уют в дома. Но това не означава, че трябва да се откажем от кариера и лични амбиции. Да оставите настрана мечтите си в името на домакинството не е привлекателно. Мъжете обожават да подкрепят и защитават жената до себе си, но също така искат тя да има собствени цели и стремежи. Успешната кариера и личната реализация са също толкова важни, колкото ролята на майка и съпруга.

Злословене и негативни коментари


Не е нужно да обсъждате бившия си партньор или други жени по негативен начин. Макар да е важно настоящият ви партньор да знае, че миналите ви връзки са останали в миналото, лошите думи за бившия или за други жени не създават добро впечатление. Ако говорите с гняв за бившия си, това може да подскаже, че все още не сте преодолели раздялата. Освен това, злословенето като цяло ви представя в негативна светлина, като човек, който е дребнав. Бъдете внимателни и избягвайте да правите негативни коментари за когото и да било. Мъжете са привлечени от жени, които са положителни, уравновесени и умеят да запазят благоприличие дори в трудни ситуации.

Прекалено силен или писклив глас


Говоренето на висок тон или с писклив глас не е нещо, което привлича мъжете. Проучвания показват, че повечето от тях предпочитат мек и спокоен женски глас. Това не означава, че трябва да промените начина, по който говорите, но е добре да избягвате прекаленото повишаване на тона. Когато сте спокойни и уравновесени, това излъчва увереност и привлекателност, които действат на подсъзнателно ниво.

Прекомерна недостъпност


Играта на недостъпност може да бъде привлекателна, но само до определен момент и в разумни граници. Мъжете обичат жени, които знаят как да балансират между мило отношение и самоувереност. Ако прекалено дълго оставяте човека срещу вас в неведение, не отговаряте на съобщенията му или го карате да чака с дни, рискувате да изгубите неговия интерес. Балансът е ключов – малко мистерия е добре, но прекалената студенина може да го отблъсне.

Потискане на сексуалните желания


Срамежливостта и липсата на инициатива в интимния живот не са привлекателни за повечето мъже. Те предпочитат жени, които се чувстват уверени в кожата си и не се страхуват да изразят своите желания. Проучвания показват, че представителите на силния пол са по-привлечени от дами, които знаят какво искат и не се колебаят да поемат инициатива в леглото.

Прекаляване с парфюма


Макар че приятният аромат може да бъде много привлекателен, прекалено силният парфюм може да има обратен ефект. Много мъже предпочитат естествения мирис на жената пред тежките и силни ухания. Затова, когато избирате парфюм, е добре да го използвате умерено, за да не доминира над вашето естествено присъствие.

Капризи и ограничения в храненето


Когато излезете на вечеря, няма нужда да прикривате апетита си или да се ограничавате до салата, ако наистина сте гладни. Мъжете оценяват жени, които са естествени и не се преструват. Да покажете, че се наслаждавате на яденето, е по-привлекателно, отколкото да се правите, че нямате апетит. Затова бъдете себе си и не се страхувайте да се наслаждавате на вкусната храна, когато сте на среща.

СНИМКИ: Image by freepik

Image by StockSnap from Pixabay

Image by StarFlames from Pixabay

Image by summerstock from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ