Напишете дума/думи за търсене

5 мъжки зодии, склонни на извънбрачна афера след 40-те

Планетарните позиции в рождената карта често оказват влияние върху личността и поведението в различни ситуации.

Рождената карта в астрологията е важен инструмент за самоопознаване, както и за разбирането на хората около нас. Тя може да разкрие как ще реагира даден човек в определени ситуации.

Според астролозите, мъжете от някои зодиакални знаци имат по-голяма склонност към изневяра на по-късен етап от живота си И по-точно в периода на т.нар. криза на средната възраст. Ето кои са те.

Скорпион

За водните знаци емоционалната връзка с партньора е от съществено значение. Скорпионът, управляван от Марс и Плутон, често преминава през вътрешни промени и трансформации. Ако партньорът не може да поддържа този емоционален ритъм или не успява да се развива заедно със Скорпиона, той може да се огледа за друг човек, с когото да установи по-дълбока връзка.

Въпреки това, ако мъжът от тази зодия все още изпитва любов към своята половинка, той едва ли ще се раздели с нея. По-скоро би предпочел да започне паралелна връзка, без да прекратява брака си.

Близнаци

Близнаците търсят разнообразие и динамика в отношенията си. За тях скуката е сериозен повод за изневяра, дори ако връзката изглежда перфектна на пръв поглед. В търсене на стари страсти, мъжете Близнаци са готови да рискуват стабилността на семейството си.

Често те търсят потвърждение, че са все още привлекателни и млади. За тях е трудно да приемат физическите промени с времето, особено когато започват да виждат признаците на стареене у партньора си. Това ги кара да търсят нови завоевания, за да докажат пред себе си, че все още са в играта.

Рак

Раците са известни със своята отдаденост към семейството. Въпреки това, и при тях може да се случи изневяра. Мъжът Рак ще направи всичко възможно да осигури комфорт за близките си, но ако партньорката престане да го цени и уважава, това може да го подтикне към търсене на внимание от други места.

За Рака е много важно да се чувства оценен, дори за малките жестове, които прави. Ако партньорката му не показва признателност, той може да започне да се отдалечава и да търси одобрение извън връзката.

Водолей

Водолеите обикновено не се вписват в традиционните представи за брак и връзка. Свободата е на първо място за тях и е по-важна от създаването на дом. Мъжът Водолей няма да изневери заради скука, но може да го направи, ако партньорката му го критикува или не го разбира напълно. За Водолеите е важно да бъдат приемани такива, каквито са, със своите нестандартни възгледи и идеи.

Те имат своя идея за ред и структура в дома, която може да изглежда странна за околните. Ако техният партньор не зачита този ред или ги кара да се чувстват неразбрани, това може да бъде повод за изневяра, дори след дълги години брак.

Стрелец

Стрелците държат изключително много на честността и са открити за своите чувства. За тях идеята за предателство е наистина болезнена. Въпреки това, представите на Стрелеца за изневяра могат да се различават от тези на другите. Физическата измяна за него може да не е толкова значима, докато емоционалното предателство е това, което би го наранило най-силно.

Ако мъжът Стрелец развие дълбока емоционална връзка с друг човек, това често е знак за край на настоящата му връзка. В такъв случай той не се колебае да прекрати отношенията.

СНИМКИ: Freepik

Image by Victoria from Pixabay

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ