Напишете дума/думи за търсене

Ивет Лалова и малкият Тиаго в трогателни мигове на щастие

Малкият Тиаго, син на Ивет Лалова и Симоне Колио, расте с бързи темпове, а родителите му искат да съхранят всеки скъпоценен миг от неговото детство в красиви фотографии.

Най-новата фотосесия, която шампионката ни в леката атлетика сподели, е изпълнена с трогателни моменти, които вече имат своето място в семейния им албум.


Шестмесечният Тиаго позира в обятията на своите родители – Ивет и Симоне. Спортистката е озаглавила серията от снимки "Радостта в нашия живот", което идеално улавя топлотата и щастието на семейството.

На кадрите се виждат интимни и лични моменти от тяхното ежедневие като родители. В един от тях Ивет е заснета, докато кърми Тиаго, а Симоне е до нея, готов да я подкрепи. В друг трогателен кадър двамата са прегърнали малкия Тиаго и нежно го целуват.

Автор на фотосесията е Ганка Михайлова, която често снима известни български семейства като това на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров и някои инфлуенсъри.

През септември Ивет и Симоне отбелязаха годишнината от сватбата си. Тиаго се появи на бял свят през април тази година, а оттогава родителите му споделят с почитателите си вълнуващи моменти от първото му море, първата му олимпиада и кръщенето му.

СНИМКИ: Ганка Михайлова

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ