Напишете дума/думи за търсене

Нещата, които мъжете не трябва да знаят за жените

Всяка жена има право на малки тайни. Дамите често играят ключова роля в поддържането на емоционалния баланс и хармонията в семейството и понякога премълчаването се превръща не само в право, но и в необходимост.

Но нека разгледаме онези неща, които е по-добре наистина да останат неизказани, особено пред представителите на мъжкия пол.

Истинската цена на новите ви покупки

Мъжът вероятно ще разбере, че новата ви чанта или обувки не са от най-евтините, но подробностите не са му нужни. Ако постоянно му споделяте колко струват, той може да ви обвини в прахосничество или да предположи, че очаквате финансова подкрепа. Затова понякога е по-разумно да запазите тези цифри за себе си.

Колко алкохол сте консумирали снощи

Няма нужда да влизате в детайли за количеството коктейли, които сте изпили, независимо дали са били с алкохол, или без. Това може да остане между вас и приятелите ви. Вашият партньор не е нужно да знае всичко – особено ако е по-чувствителен към такива подробности.

Колко усилия влагате в поддръжката на външния си вид


Не му разказвайте колко време и ресурси влагате, за да изглеждате добре. Той би трябвало да ви приема като перфектна, без да се натоварва с подробности за процедурите, през които минавате. Това са женски теми, подходящи за разговор на кафе с приятелка.

Какво мислят близките ви за него

Ако искате да изградите стабилна връзка, е по-добре да запазите мнението на приятелите и семейството си за себе си. Дори и с най-добри намерения, те могат да посеят съмнения или да ви разкрият "недостатъци", които може би не виждате. Същото важи и за положителните мнения – тези неща не винаги е необходимо да се споделят.

Вашето мнение за майка му

Това е чувствителна тема. Ако решите да кажете нещо за майка му, уверете се, че е само положително. Връзката между майка и жена винаги има елемент на съперничество, така че най-добре е да избягвате конфликти, като се съсредоточите върху добрите ѝ качества.

Желанието ви да отслабнете

Ако обсъждате теглото си, правете го с приятелки, а не с мъжа си. За него вие сте перфектна такава, каквато сте. В днешно време има повече толерантност към различните тела, но ако все пак искате да се промените, правете го тихомълком, без да привличате излишно внимание.

Колко пари спестявате


Този съвет важи в случай, че отношенията ви не са сериозни. Няма нужда да споделяте с него финансовите си планове. Това може да остане приятна изненада за бъдещето. Освен това, винаги има опасност някой да опита да се възползва, така че понякога е по-добре да запазите мълчание по темата.

СНИМКИ: Image by Birgit from Pixabay

Image by Liridon Shala from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ