Напишете дума/думи за търсене

Мъжете от коя зодия се развеждат най-често?

Всяка година броят на разводите расте, но все още има млади двойки, които вярват, че тяхната връзка ще издържи във времето.

Ако се решите да свържете живота си с мъж, роден под зодия Водолей, бъдете готови да положите значителни усилия, за да запазите брака си дори за няколко години. Или поне така твърдят астролозите.

Става дума за мъже, родени между 20 януари и 18 февруари, които са известни със своята страст към свободата. Тази черта обикновено е причината за честите разриви с такъв партньор. Водолеите рядко се впускат в сериозни отношения, защото не понасят ограниченията, свързани с тях.
Отговорностите към половинката, съпружеската вярност и постоянната съвместна ангажираност им действат като затвор. За тях е трудно да се примирят с мисълта, че трябва да жертват някои от своите интереси и хобита, за да запазят връзката.

Освен това, верността е сериозен проблем за мъжете Водолей. Макар да не се отличават като особено сексуално активни, те изпитват нужда да знаят, че винаги могат да срещнат нова жена. В класическия модел на брак тази възможност, разбира се, ограничена.

Друга причина, поради която Водолеите често се разделят с партньорите си, е интелектуалната разлика. Мъжете от тази зодия имат изключително развито мислене, което често е трудно за другите да следват. Те обичат да дискутират сложни теми и винаги са с крачка пред останалите, като в главите им се въртят идеи, които не всеки може да разбере. Тази разлика в нивото на общуване води до бърза загуба на интерес от тяхна страна.

Все пак, не само Водолеят може да инициира раздялата. Неговият партньор също може да се окаже, че не издържа трудния му характер. Животът с такъв човек е предизвикателство – той избягва домашните задължения, често е непредвидим и става раздразнителен, ако го натоварват с типичните отговорности в брака. Освен това, романтиката и спонтанността обикновено липсват в отношенията с него, тъй като представителите на тази зодия не се славят с чувствителност.

В крайна сметка, този въздушен знак би бил подходящ за партньор, който не търси традиционен брак и е склонен да приеме по-отворена форма на връзка. Също така, идеалната половинка за Водолея е тази, която не изпитва нужда от романтика и е способна да води задълбочени разговори на теми, често недостъпни за повечето хора.

СНИМКА: Image by prostooleh on Freepik

Image by muratkalenderoglu from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ