Напишете дума/думи за търсене

Линиите на дланите показват колко деца ще имаме

Науката хиромантия винаги се е считала за свещена. Смята се, че е произлиза от Китай или Индия, някъде около 3-то хилядолетие преди новата ера. Първият европейски труд по разчитане на дланите е книгата на Йохан Хартлиб – „Изкуството на хиромантията".

Когато искате да навлезете в тайнството на хиромантията, трябва първо да се научите да изследвате ръката си. Удивително е колко много информация може да ни даде тя. От годините, до които ще доживеем, до броя и пола на децата, които е предначертано да имаме.

Ако не сте склонни да се задълбавате в детайлите, можете да пробвате един от по-опростените методи за предсказване броя на бъдещите ви деца. Или от чисто любопитство да проверите дали броят на децата, които вече имате, отговаря на прогнозата.

Става съвсем лесно – просто стиснете ръката си в юмрук и погледнете линиите под малкия си пръст. Броят на тези гънки ще ви даде представа колко деца ще имате. Интересен детайл е, че според някои тълкувания дължината на линиите може да разкрие пола на бъдещото бебе – дълга линия подсказва, че ще имате момче, а къса – момиче. Обърнете внимание обаче, че се броят само ясно изразените линии. Възможно е линиите на двете ръце да не съвпадат. В такъв случай трябва да се ръководите от "водещата" ръка: ако сте левичар, използвайте лявата, а ако сте десничар – дясната.

При жените линиите на ръката обикновено показват броя на децата, които ще родят, докато при мъжете те могат да символизират броя на децата, към които ще бъдат привързани – включително осиновени или племенници. Важно е да се отбележи, че с времето тези линии могат да се променят, затова е препоръчително периодично да ги преглеждате, особено след важни събития като сключване на брак.

Ако линиите съдържат специфични знаци като кръстчета или малки островчета, това може да означава възможни трудности при раждането. V-образните линии често се свързват с раждане на близнаци.

Мненията на хиромантите се различават, когато става дума за прогнозирането на броя на децата чрез линиите на ръката. Например, в източните практики се смята, че вертикалните линии на средната фаланга на малкия пръст показват колко наследници ще има човек. Някои палмисти избират да използват линиите на средния пръст вместо на малкия.

При гадаене за мъже експертите вярват, че линиите не винаги предсказват действителния брой деца, а по-скоро колко би искал човек да има. Например, ако на ръката се виждат три черти, това може да означава само желание за три деца, а не непременно, че ще има точно толкова.

СНИМКИ: Image by freepik

Image by freepik

Image by Sookyung An from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ