Напишете дума/думи за търсене

Новолуние и слънчево затъмнение на 2 октомври: какво да очаква всяка зодия

Новолунието във Везни носи със себе си нови възможности за всички зодиакални знаци. Точният момент, когато това събитие настъпва, е в сряда, на 2 октомври, в 21:49 ч., като същевременно ще бъдем свидетели на слънчево затъмнение, което затваря цикъла на затъмненията, започнал с пълнолунието в Риби преди две седмици.

Всяка зодия ще усети това по различен начин, в зависимост от наталната си карта. Ето какво могат да очакват отделните знаци.


Овен:


Това новолуние активира вашия седми дом, свързан с дългосрочните взаимоотношения. Ако сте търсили начин да задълбочите връзките си – било то романтични или приятелски – сега е моментът да действате. Използвайте това време, за да развиете повече доверие и ангажираност в най-близките си отношения.

Телец:


Шестият ви дом на здравето и навиците е под светлината на прожекторите. Сега е време да поставите себе си на първо място и да се погрижите за собственото си благополучие. Включете ритуали за грижа за тялото и ума, за да намерите вътрешен баланс.

Близнаци:


Творческият ви потенциал е на високи обороти, тъй като новолунието попада в петия дом на въображението. Дайте свобода на идеите и вдъхновението си, позволете си да мечтаете смело и намерете начини да превърнете тези мечти в реалност.

Рак: 

Фокусът е върху семейството и дома ви. Четвъртият ви дом е осветен, което прави момента подходящ за подобрения в домашната атмосфера или задълбочаване на семейните връзки. Може би дори е време да помислите за разширяване на семейството.

Лъв:


Комуникацията ще бъде на преден план за вас, тъй като третият ви дом се активира от това новолуние. Очаквайте период, изпълнен с нови разговори и социални контакти. Това е моментът да споделите своите идеи и да се свържете с околните.

Дева:


Новолунието попада във втория ви дом на финансовото благополучие и сигурността. Ако обмисляте нови начини да увеличите доходите си, сега е идеалният момент за действие. Обмислете стратегии, които ви носят както стабилност, така и удовлетворение.

Везни:


Слънцето и Луната се срещат във вашия първи дом, носейки енергия за личностно развитие и изразяване. Време е да поставите себе си на първо място и да се фокусирате върху това какво искате да постигнете. Бъдете автентични и се отдайте на собствените си желания.

Скорпион:


Дванадесетият ви дом, свързан с подсъзнанието и затварянето на стари глави, е активен. Това новолуние носи интензивна енергия, която ви насърчава да се освободите от миналото и да дадете пространство на новите неща да влязат в живота ви.

Стрелец:

Сега е времето да разширите своя социален кръг и да създадете нови връзки. Единадесетият ви дом на приятелствата и общността е в центъра на вниманието, което ви дава възможност да се свържете с хора, които могат да ви помогнат да осъществите плановете си.

Козирог:

Десетият ви дом на кариерата и репутацията е активиран. Това е момент да се фокусирате върху професионалните си цели. Може да получите нови предложения или да разширите мрежата си от професионални контакти. Ако сте планирали да направите важен ход в кариерата, сега е времето да блеснете и да покажете на какво сте способни.

 

Водолей:


Деветият ви дом на пътуванията, образованието и личното израстване е осветен от това новолуние. Желанието да разширите хоризонтите си, както в буквален, така и в преносен смисъл, е по-силно от всякога. Може да планирате пътуване, да се запишете на нов курс или да изследвате нови философски идеи.

Риби:

Фокусът за вас е върху осмия ви дом, свързан с интимността, трансформацията и дълбоките емоционални връзки. Това новолуние ви приканва да разгледате своите най-близки отношения и да се отворите за по-дълбоко споделяне и свързване с хората около вас. Това е период на емоционално прераждане и обновление.


С приключването на цикъла на затъмненията и новолунието във Везни, настъпвя идеалният момент за всички зодии да намерят баланс в живота си. Независимо от вашия знак, позволете си да се възползвате от хармонизиращата енергия на Везните и се отдайте на обновяване и личен растеж през този период.

СНИМКИ: Image by freepik

Image by Gerd Altmann from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ