Напишете дума/думи за търсене

Изгубено дете се събра със семейството си след 15 години

На 17 ноември 2009 г. в шанхайския район Дзядин изчезва тригодишно момиченце на име Уанпин, което предизвиква голямо безпокойство в целия град.

Родителите ѝ правят всичко възможно, за да я открият – разлепят обяви за изчезването ѝ и дори търсят помощ чрез медиите, но години наред няма никакви следи от нея.

Наскоро обаче полицията в Шанхай съобщават обнадеждаваща новина. Благодарение на напредналите компютърни технологии и методите за цифрова обработка на изображения, те успяват да открият момичето, разчитайки само на една нейна снимка от времето, когато е била на три години.

През всичките тези 15 години родителите на Уанпин не спират да я търсят, въпреки липсата на каквато и да е информация. Полицията също продължава да работи по случая, използвайки новите възможности на криминалистиката и съвременните технологии. Техните усилия най-накрая дават резултат, когато чрез комбиниране на различни данни откриват 18-годишно момиче на име Бейбей, за което предполагат, че е изчезналата Уанпин.

След като полицията потвърждава самоличността ѝ, се установява, че преди 15 години детето е било намерено на автобусна спирка и отведено от настоящите ѝ осиновители в Суцян, провинция Дзянсу, където е живяла досега. През август тази година, след дълга раздяла, Уанпин най-накрая се събира със своите биологични родители.

Полицията остро осъжда действията на осиновителите, които са отвели детето без разрешение, но въпреки това родителите на Уанпин решават да им простят.

СНИМКА: Image by Zoli from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ