Напишете дума/думи за търсене

Гала разбира, че е баба пред „Александър Невски“

Вестта, че Гала е станала баба, предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Тази сутрин тя беше приветствана с тържествено посрещане от колегите си в предаването „На кафе", излъчвано по Нова телевизия.


Предаването започна под звуците на популярната песен на Петя Буюклиева „Баба ми е фаталната жена", а радостната Гала веднага отправи поздрави към известната певица, която в момента се намира в Цюрих.

Дарин Ангелов, един от събеседниците ѝ, я попита: „Можеш ли да кажеш нещо?" на което Гала отговори с усмивка: „Днес не съм на себе си!"

Тя сподели радостта си от раждането на внучката: „Бебето е изключително сладко и здраво. Тежи 2,920 грама – малко по-голяма от майка си, която се роди 2,800. Кръстена е Лора, което вече е известно. Името не е на никоя от бабите, но дъщеря ми Мари винаги го е харесвала и беше сигурна, че ще бъде това още откакто забременя. Наистина е прекрасно."

Гала продължи да разказва развълнувано за този незабравим ден: „Бях с нея в болницата, когато я приеха сутринта в 8:00. След това със Стефан отидохме в църквата „Александър Невски", където имаше служба. По едно време се разплаках, беше много емоционално. Молех се за здравето на детето и за раждането. Когато излязох от църквата и си включих телефона, точно преди 11 часа, видях съобщението, че бебето вече е родено."

Гала също така разказа как след това с Джуджи, която живее близо до болницата, веднага са отишли да видят бебето. „Беше толкова емоционален ден! Не спрях да плача през цялото време."

Колегите й в студиото я попитаха и за състоянието на младия татко, на което тя отговори: „Тини е просто невероятен баща! Беше до Мари през цялото време, дори преряза пъпната връв. Те са настанени в специална стая, където ще бъдат заедно след като тя се възстанови. Той е толкова грижовен и уверен. Въобще не се притеснява за това, което предстои. Страхотен е!"

Гала също така сподели, че малко по-късно в студиото ще се присъедини и другата баба – Джуджи, за да отпразнуват заедно раждането.

Дарин Ангелов, шеговито се обърна към продуцентите с молба: „Моля, дайте на тази новоизпечена баба една седмица отпуск, за да се порадва на внучето си!", а Гала с усмивка добави: „Мари я изписват в четвъртък, така че в четвъртък и петък може и да не ме видите."

Накрая екипът на предаването изненада Гала с малък подарък – комплект за отпечатък на крачето на новороденото, което трогна водещата още повече.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ