Необходими продукти:
бисквити за чийзкейк
250 гр. масло
царевично нишесте с вкус ванилия
сладко от боровинки
тавичка за тарт
3 с.л. захар
1 л. прясно мляко
Начин на приготвяне:
Разбийте на трохи бисквитите и ги омесете на тесто заедно с маслото и захарта. Разстелете получената смес в тавичката за тарт, като гледате да обхваща стените, за да се образува кошничка.
По инструкциите на опаковката пригответе нишестето с прясното мляко. За него ще ви е нужна още една ч.ч. захар. Изчакайте да изстине и налейте от него в готовия тарт толкова, че да не покрива стените. Приберете в хладилник за няколко часа, докато стегне добре. След това залейте с конфитюра и приберете отново за 2 часа. Можете да го сервирате с пудра захар и листо мента.
Коментари (0)
Вашият коментар