Необходими продукти:
12 яйца
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1/2 ч.ч. домати, нарязани на кубчета
80 гр. ситно нарязан бекон
80 гр. ситно нарязана шунка
3 с.л. майонеза
2 с.л. дижонска горчица
1/2 пасирано авокадо
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата и ги разрежете на две. Отделете жълтъците им в съд, където са поставени всички останали изброени продукти. Наредете белтъците в подходящ съд като лодки.
Пасирайте добре или намачкайте с вилица съставките в съда с жълтъците. Това е плънката, с която трябва да напълните всяка от лодките от белтъци. Приберете в хладилник и охладете преди сервиране.
Коментари (0)
Вашият коментар