Напишете дума/думи за търсене

Необходими продукти:

1 връзка пресен кромид лук

1 връзка лапад

40 мл. олио

2 ч.л. червен пипер

150 гр. ориз

200 мл. краве кисело мляко

Начин на приготвяне:

Почистете, измийте и нарежете на ситно лапада. Задушете в тенджера пресния лук с олиото. Когато водата се изпари, добавете червения пипер. Долейте вода и варете 10 минути.

След това прибавете лапада и с него варете още 10 минути. Добавете топла вода, сол на вкус, ориза и джоджена. Доварете чорбата до готовност на ориза. Счукайте чесън с една щипка сол и добавете киселото мляко. Разбийте сместа и с нея застройте супата след свалянето й от котлона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ