Напишете дума/думи за търсене

Пастет от гъби

Необходими продукти:

250 гр. гъби печурки

20 гр. орехови ядки

150 гр. краве масло

1 твърдо сварено яйце

1 глава кромид лук

млян черен пипер на вкус

сол на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете лука на ситно и го запържете в половината масло. Добавете нарязаните на едро гъби. Гответе около 10 минути, след което добавете сол и пипер на вкус. Оставете гъбите да се охладят. В кухненски робот сложете печурките, останалото масло - нарязано на парченца, орехите, и нарязаното, сварено яйце. Разбийте добре и овкусете със сол и пипер при нужда. Сложете поне за 1 час в хладилник, за да се стегне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ