Напишете дума/думи за търсене

Патладжани на фурна с кашкавал и сирене

Необходими продукти:

2 едри патладжана

2 сварени яйца

100 гр. настърган кашкавал

100 гр. натрошено сирене

1 нарязан домат

2 с.л. масло

1/2 шепа магданоз

1 домат, обелен, ситно нарязан без семките

2 с. л. стопено масло

2 с. л. магданоз, ситно нарязан

Начин на приготвяне:

Патладжаните се срязват наполовина по дължина и вътрешността им леко се издълбава с лъжица. Кипват се във вода за 2-3 минути, след което се вадят.

Смесват се ситно нарязаните яйца, доматът, сиренето, кашкавалът, магданозът и маслото. Плънката се разпределя и патладжаните се запичат 20 минути на 180 градуса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ