Необходими продукти:
2 едри патладжана
2 сварени яйца
100 гр. настърган кашкавал
100 гр. натрошено сирене
1 нарязан домат
2 с.л. масло
1/2 шепа магданоз
1 домат, обелен, ситно нарязан без семките
2 с. л. стопено масло
2 с. л. магданоз, ситно нарязан
Начин на приготвяне:
Патладжаните се срязват наполовина по дължина и вътрешността им леко се издълбава с лъжица. Кипват се във вода за 2-3 минути, след което се вадят.
Смесват се ситно нарязаните яйца, доматът, сиренето, кашкавалът, магданозът и маслото. Плънката се разпределя и патладжаните се запичат 20 минути на 180 градуса.
Коментари (0)
Вашият коментар