Необходими продукти:
500 гр. кайма
1 голяма глава лук
1 ч.л. чубрица
черен пипер
сол
7-8 пресни гъби печурки
50 гр. масло
80 гр. кашкавал
3-4 кисели краставички
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на ситно и заедно с черния пипер, чубрицата и солта се омесват добре с каймата, която трябва да престои за около час в хладилника. След това отново се смесва и от нея се оформят кюфтета.
Във всяко едно се прави малка вдлъбнатина, в която се поставя плънката от нарязаните на ситно продукти заедно с малко парченце масло и след това се покрива с кайма. Кюфтетата се изпичат на фурна. Сервират се с гарнитура по желание.
Коментари (0)
Вашият коментар