Напишете дума/думи за търсене

4 бюджетни уикенд идеи за родители с деца

Чудите ли се какво да правите с децата в събота и неделя? Ето няколко идеи, които освен интересни и увлекателни, са и съвсем практични.

Насочете се към парка за пикник

Пикникът е чудесен начин да прекарате известно време на открито с децата си. Тези дейности позволяват социално дистанциране и не изискват много средства. Можете да планирате и съберете ястието заедно, да опаковате кошница за пикник или раница и да намерите красиво място, което е далеч от други хора.

 Посетете местния фермерски пазар

Това може да бъде чудесен начин да проучите кои плодове и зеленчуци са сезонни и да подкрепите местните доставчици. Ако семейството ви обича да готви, можете да пазарувате конкретни съставки за ястие, което да готвите заедно с детето по-късно.

Отидете на поход сред природата

Друг бюджетен начин да разгледате някои готини места на открито във вашия район е да отидете на поход сред природата. Добър подход за осигуряване на социално дистанциране е да излезете от града и да потърсите селски район, където трафикът е много по-малък, и да изберете разходки и преходи с по-малко хора.

Намерете местен музей за посещение

Ако музеите са отворени там, където живеете, посещението на местен такъв е забавен, образователен и евтин начин да прекарате един уикенд следобед. Ако не искате да излизате поради дъждовно време или местните ограничения заради COVID, много музеи по света предлагат виртуални обиколки, които  да направите от дивана си заедно с децата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ