Необходими продукти:
1 цяло пиле
250 мл бира
2 супени лъжици червен пипер
2 супени лъжици чеснова сол
1 чаша масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган. В него разтопете 1/2 от маслото, 1 лъжица червен пипер, 1 лъжица чеснова сол, сол и черен пипер. Разбъркайте, докато маслото се разтопи и подправките се смесят. Оваляйте пилето в сместа, за да се запечатат вкусовете за няколко минути, докато пилето добие хубав цвят.
Към бирата прибавете остатъка от подправките и изсипете в тава. Загрейте фурната. Пъхнете шишето с бирата в пилето. Печете на слаб огън около 180 градуса за 2 часа.
Коментари (0)
Вашият коментар