Напишете дума/думи за търсене

Салата с кедрови ядки, риба тон и спанак

Необходими продукти:

1 връзка спанак

1 консерва риба тон в собствен сос

1 краставица

100-150 г прясно козе сирене

кедрови ядки

бяло грозде (по желание)

За дресинга на салатата:

сок от един лимон

2 суп. лъжици зехтин

1 с.л. нарязан пресен джоджен

1 с.л. нарязан пресен босилек

1 к.л. мед

Начин на приготвяне:

Изчиства се спанакът, нарязва се краставицата и всичко се подправя с дресинга. Добавя се запечено на тиган козе сирене с кедровите ядки. По желание можете да сложите бяло грозде, което ще придаде още по-специален вкус на салатата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ