Напишете дума/думи за търсене

7 златни правила за носене на дамски маратонки

Източник: Pixabay

От всички модни тенденции през последните години най-много обичаме онази, която ни позволява да носим любимите си дамски маратонки почти навсякъде. Явно е, че маратонките вече могат да се съчетават с почти всякакви тоалети и да се носят както на плажа, така и на бизнес срещи. Ето какви дамски маратонки да изберете за различните случаи, така че да изглеждате модерни и стилни.

Носете модерни маратонки

Маратонките, които са били на мода през миналата година, не са точно това, от което имате нужда тази. Най-добре е да имате актуални дамски маратонки, дори и да са най-евтините.

Не подминавайте класиката

В същото време е абсолютно задължително да имате поне един чифт класически, семпли, едноцветни дамски маратонки в гардероба си. Те стоят идеално както с ежедневни, така и с по-официални тоалети, с къси панталони и дълги рокли, на парти и на неочаквана бизнес среща.

А защо да не са шик?

Дамските маратонки днес могат да изглеждат толкова различно – да имат перли, камъчета, пухкава кожа, бродерии и какво ли още не. Ако харесвате подобен стил, носете спокойно любимите си шикозни маратонки. Но все пак внимавайте с какво ги комбинирате и какъв е поводът.

Маратонки и елегантни тоалети

Разнообразният живот на маратонките позволява да ги носим наистина навсякъде. Можете да ги комбинирате с офис костюм, но и с бляскава рокля. Така ще бъдете модерни, но и ще се чувствате удобно. Все пак за елегантни и официални случаи подбирайте семпли, класически модели.

Подходящи чорапи

И сами знаете колко е секси, когато глезените ви се подават изпод дългата рокля или крачолите на дънките. Не използвайте високи чорапи за тези случаи. За лятото и пролетта дори не слагайте чорапи изобщо. Ако все пак искате да носите, никога няма да сбъркате с едноцветни чорапи с логото на марката на маратонките ви.

Носете бяло

Ако маратонките имаха любим цвят, той би бил бяло. Белите дамски маратонки могат да се носят с всичко и навсякъде, така че непременно снабдете гардероба си с един такъв чифт. Но не забравяйте да ги поддържате в перфектен вид, иначе рискувате да развалите цялата си визия.

Носете ярки цветове

Ако бялото ви дава баланс и елегантност, то ярките цветове ви придават онзи предизвикателен, забележителен стил, от който всички понякога имаме нужда. Дамските маратонки могат да бъдат в най-разнообразни цветове – от искрящорозово до неоновожълто. Не се колебайте да ги носите, стига да подберете тоалет в подходящ стил и контрастен или допълващ цвят.